Ikke alle helter i SPV Arena er kledd i blått! – Nærbø

Ikke alle helter i SPV Arena er kledd i blått!

Bak hvert elitearrangement står det et arsenal av frivillige. Disse ledes med stødig hånd av arrangementskomiteen som på ny er klar for å gjøre sitt beste for å skape gode forhold for hjemme- og bortelag og god stemning på tribunen i Sparebanken Vest Arena. 

Du har sikkert sett dem på kamp, kledd i grå jakker merket med Arrangement piler de rundt i hallen på kampdager. Billettluke, kafe, bevertning av hjemme og bortelag, musikk, LED-skjerm, lyd, kommentering, mopping, speaker, kamprapportering, plotting, lys, innløp, flagg…det er ikke få element som går inn i et elitearrangement! Og det er ikke færre timer som ligger bak planleggingen av en sesong! 

Og som det ikke var nok å holde styr på i hallen – i «Bestaståvå» rigger Mona og Ørjan til VIP-arrangment før hver kamp. Det er ikke få porsjoner mat de to lager til i løpet av en sesong!

Minst to timer før kampstart møter arrangementskomiteen opp sammen med sin dugnadsgjeng – første mann på plass og siste mann som går hjem! Vi er heldige som har så mange dedikerte, flinke folk rundt elitearrangementene i Sparebanken Vest Arena!  

Tusen takk for tiden dere gir til idrettslaget – vi bøyer oss i hatten!