Hva kom først – høna eller egget? – Nærbø

Hva kom først – høna eller egget?

Den diskusjonen skal vi ikke ta stilling til. En mer interessant diskusjon er likheten mellom det å skape lagmiljø på idrettsbanen og arbeidsmiljø i en bedrift. Vi tok en prat med en av våre samarbeidspartnere Morten Haugland hos Hå Kylling AS

For Morten er ikke bare samarbeidspartner, han har også røtter i håndballen på Nærbø. Som tidligere målvakt har han hatt sin del av treningstimer i Nærbøhallen og som han sier «Vi mente vi var gode, men målt opp mot det Nærbølaget holder på med nå for tiden kan det ikke sammenlignes. Hadde datidens Nærbø og nåtidens Nærbø spilt mot hverandre hadde uten tvil den nye generasjonen vunnet klart!»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 26f1b20f-3b5b-4458-8658-9bb8d08cceb2.jpeg

 En håndballkarriere varer som kjent ikke livet ut og Morten har funnet sin plass hos Hå Kylling AS, et lokalt firma med tilhold i Kviamarka som produserer kyllingprodukter, eid av Nortura og Jæder Ålgård. Der har 60 personer sin arbeidsplass og jobber sammen som et team for å levere topp produkter. På samme måten som på håndballbanen må også en arbeidsplass dra samme vei for å oppnå gode resultat – det er tanken som ligger i bunn hos Morten Haugland og Hå Kylling AS

Lokale bedrifter og idrettslag har på hver sin måte viktige roller i lokalsamfunnet. Morten og Hå Kylling AS ser viktigheten av å gi tilbake til idretten og samfunnet, å være en del av lokalmiljøet. De hjelper blant annet Nærbø Herrer med med sunn og god mat, blant annet til den faste kveldsmaten hver mandag etter trening. Motsatt vei har medlemmer av idrettslaget jobbet ved bedriften i travle tider og i sommerhalvåret, kanskje særlig fra rekruttlaget, men også fra dame og herrelaget. 

Her kan du høre vår samtale med Morten Haugland fra Hå Kylling

Vi er veldig glade for at vi har gode samarbeidspartnere med oss på veien mot nye #stolteøyeblikk med Nærbø Herrer!