2×2004 til Bodø – Nærbø

2×2004 til Bodø

De er født i 2004, født og oppvokst på Nærbø og har begge debutert i Nærbøs Elitetropp. Det kommende året skal Lars Thomas Line og Jesper Edland fortsatt spille i blått, men forflytte seg ganske mye lenger nord i landet. Begge spillerne lånes ut til Bodø den kommende sesongen og gjenforenes dermed med Nærbøs tidligere venstrekant Gustav Halvorsen.

Av de to er det Lars Thomas Line som står med flest opptredener i REMA1000-ligaen. I forrige sesong ble det 24 kamper og 12 mål i hjemlig liga/sluttspill pluss 12 kamper og 1 mål i EHF European Cup etter en sesong-lang skade på Tord Aksnes Lode åpnet døren for den raske høyrekanten. Med Tord Aksnes Lode tilbake fra skade blir Lars Thomas lånt ut til den nyopprykkede 1.divisjonsklubben Bodø.

Med seg nordover får Lars Thomas jevnaldrende Jesper Edland. Den venstrehendte bakspilleren står med syv kamper og to mål i REMA-1000 ligaen/sluttsplill forrige sesong pluss to kamper i europacupen. Begge spillerne var sentrale på laget som tok sølv i G20 NM bak Charlottenlund under Final8 i februar.

Til Jærbladet sier trener Rune Haugseng følgende: – Det er et smart valg av Jesper og Lars Thomas. I Bodø får de mye spilletid og en veldig flink trener som kan utvikle dem som spillere. Dette er bra både for guttene og oss. De melder overgang, men fram til 15. februar kan vi hente dem tilbake på kort varsel hvis vi har bruk for dem. –

Vi ønsker Lars Thomas og Jesper lykke til i Bodø!