Rassin og Tord har signert! – Nærbø

Rassin og Tord har signert!

Den som venter på noe godt osv… Rassin Haugseng og Tord Aksnes Lode har begge signert nye kontrakter med Nærbø Herrer.

Rassin Haugseng har gjennom sine fem sesonger i REMA1000-ligaen opparbeidet seg et rykte som sjefen i Nærbøs midtforsvar. Det er ikke få angrepsspillere som har fått kjenne på hvor vanskelig det kan være å komme forbi 25-åringen. I tillegg til sine kvaliteter i forsvar har Rassin også bevist at han vet hvor målet befinner seg i andre enden av banen – i sesongen 22/23 endte han opp med 39 mål i REMA1000-ligaen.

Tord Aksnes Lode fikk mesteparten av fjorårs-sesongen sabotert av skader. Han fikk akkurat med seg kamper i sluttspillet og europacupfinalen mot serbiske Vojvodina der han viste at han ikke har mistet målteften. I sesongen 2021-22 var han Nærbøs desidert beste straffe-skytter med totalt 67 straffemål gjennom alle turneringer.