Vi inntar DNB Arena på ny! – Nærbø

Vi inntar DNB Arena på ny!

Det er smått utrolig å tenke på at vi på ny står i en finale i EHF European Cup – for andre året på rad! I fjor slo vi til og fylte DNB Arena til den første finalekampen mot rumenske Baia Mare. Denne gangen kommer motstanderen fra Serbia og heter Vojvodina – og vi skal avslutte med hjemmekamp i DNB Arena 3.juni 2023 klokken 13.15!

I fjor laget dere på tribunen magisk stemning! Nå håper vi dere har rensket stemmen og på ny funnet frem både flagg, skjerf, blå drakter og alt som skal til for å støtte laget ditt! Dette året skal finalen avsluttes på hjemmebane – dvs mange flere får muligheten til kanskje å oppleve det kun 50 fikk oppleve i fjor – at Nærbø kunne heve pokalen som vinnere av EHF European Cup!

Nok en gang trenger vi dere på tribunen for til å være vår 8.spiller! Som vi skrev i fjor – selv om vi bytter hall fra vår kjære Sparebanken Vest Arena til en større arena er det dere, små og store på tribunen, som skaper den velkjente Nærbøstemningen og løfter spillerne frem på banen!

Bli med på nok en håndballfest i DNB Arena lørdag 3.juni klokken 13.15!

Vi håper å kunne slippe billetter i slutten av denne uken!