Nærbøs kandidat til årets mål – Nærbø

Nærbøs kandidat til årets mål

Nå kan du stemme på årets mål i REMA1000-ligaen 2022-23. Vi hadde egentlig plukket ut en annen kandidat – men da denne dukket opp i årets siste ligakamp mot KRS Kristiansand var vi aldri i tvil hvilket mål som måtte bli Nærbøs bidrag i kåringen!

For fem minutter ut i første omgang søndag 2.april, hjemme i Sparebanken Vest Arena, på stillingen 4-1 til Nærbø blokker Andreas Horst Haugseng et skudd fra bortelaget som står 7 mot 6 i angrep. Ikke bare blokkerer Andreas, han holder ballen i et fast grep og klarer, mens i ubalanse, å kaste ballen mot det tomme målet på motsatt banehalvdel. Den ballen finner, via stanga, veien inn i nettet!

Vil du stemme på denne eller en annen av kandidatene til årets mål? Gå inn via denne linken og finn din favoritt! Du kan stemme frem til mandag 1.mai klokken 12.00