Protest avvist – Nærbø

Protest avvist

Søndagens avgjørende semifinale i EHF European Cup mot Runar Sandefjord ble en neglebitende affære – både under og etter kampslutt. Nærbø stakk avgårde med seieren etter straffekonkurranse, men ble ikke formelt utropt som vinnere av kampen før onsdag ettermiddag.

Runar Sandefjord leverte mandag inn protest til EHF med utgangspunkt i det de anså som usportslig adferd da Rune Haugseng løp inn på banehalvdelen straffekonkurransen ble avholdt for å snakke med sin målvakt før Runars første straffe. EHF satte tirsdag ned et domsutvalg som behandlet protesten og onsdag kom avgjørelsen. Runars protest er avvist og resultatet fra kampen søndag er bekreftet.

Finalen i EHF Europen Cup spilles over to kamper mellom serbiske Vojvodina og Nærbø. Den første kampen spilles borte i Novi Sad siste helgen i mai (27./28.) og den avgjørende kampen spilles hjemme i Norge første helgen i juni (3./4.).