Frivillighetsstipend til Nærbø IL – Nærbø

Frivillighetsstipend til Nærbø IL

I et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Topphåndball deles det ut 10 frivilligstipender til norske eliteklubber der hvor frivilligheten står ekstra sterkt. En av klubbene som har mottatt dette stipendet i år er Nærbø IL.

Hver uke og helg gjennom håndballsesongen står det en rekke frivillige bak når håndballag i alle aldre løper ut på banen i den blå og hvite drakta. Frivilligheten bidrar til at både 6-åringen som spiller sin første håndballturnering, opp gjennom alle aldersklassene og helt opp til elitelaget kan utøve sin idrett.

Hilde Steen Helland og Glenn Eriksen fra håndballens arrangementskomiteen mottok sjekken fra komersiell leder i Norsk Topphåndball Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Norsk Tipping er en viktig samarbeidspartner for norsk håndball. Under pausen i gårsdagens kvartfinalekamp mot Drammen, var kommersiell leder i Norsk Topphåndball, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til stede for å dele ut en sjekk på vegen av Norsk Tipping.

Sjekken med tittelen «Frivillighetsstipendet» ble tildelt håndballens arrangementskomite for deres innsats gjennom mange år for å sørge for at håndballspillerne på Nærbø kan konsentrere seg om akkurat det – å spille kamper uten å måtte tenke på det praktiske rundt. En liten påskjønnelse til en gruppe som legger ned mange timers frivillig arbeid hvert år.

Et idrettslag er avhengig av frivillig arbeid og dugnad – er du en av de som kan tenke deg å bidra? Vi vil gjerne ha deg med på laget i Nærbø IL 💙🤍