Sesongens siste bortekamp – Nærbø

Sesongens siste bortekamp

Ny uke, ny onsdagskamp og ny østlandstur for Nærbø Herrer. Denne gangen er det BSK Håndball Elite som er verter for det som er Nærbøs siste bortekamp i denne sesongens seriespill. Da lagene møttes i Sparebanken Vest Arena i starten av november stod Nærbø med 2 poeng og BSK med 5 før kampen – etter kampen kunne begge plusse på ett poeng ekstra. 

Siden den gangen har formpilen pekt oppover for Nærbø som nå ligger godt over sluttspill-streken på femteplass med 22 poeng. Bækkelaget har med sine 14 poeng mistet sjansen til å nå denne sesongens sluttspill og har ikke mye å spille for sine to siste seriekamper. Det betyr ikke at de kommer til å gjøre det lett for Nærbø i onsdagens kamp, i en kamp er de blåkledde basert på tabellplassering og form må finne seg i å være favoritter til å ta med seg poengene hjem til Jæren. 

For mens Nærbø har flydd ut av startblokken etter nyttår og vunnet alle sine kamper i REMA1000-ligaen er trenden motsatt hos de gulkledde – BSKs siste ligaseier kom 11.desember, før vinterpausen, da Haslum ble slått med knapp margin. Det er altså to lag med helt motsatt formkurve som møtes i Nordstrand Arena i morgen. 

Kampen mellom Nærbø og BSK på Jæren i november hadde tre profiler – på hjemmelaget smalt det fra både høyre og venstre side – Tord Haugseng scoret ni ganger og Lars Sigve Hamre stod igjen med 7 mål etter kampslutt. Hos Bækkelaget var danske Jens Dolberg Plougstrup banens beste – han satte til sammen ti baller bak Nærbøs målvakter. 

Kampstart på onsdag er klokken 18.00 – har du lyst å se kampen i hall finner du billetter her. Vi her hjemme på Jæren kan se kampen på TV2Play.