Nærbø-spiller på månedens lag i november – Nærbø
Nærbø logo spark

Nærbø-spiller på månedens lag i november

Tirsdag kveld ble månedens lag for november publisert og på høyre bakspillerplass finner vi et kjent navn – Lars Sigve Hamre er kåret til månedens høyre bakspiller i november!

Sammen med seg på laget har han fått to kantspillere fra Drammen, Ole-Henry Dahl (venstre kantspiller) og Ola Hoftun Lillelien (høyre kant). På strek og venstre bakspillerplass finner vi to danske BSK-spilllere, Christoffer Lagerhuus og Jens Dolberg Plougstrup, som begge er på månedens lag for andre gang denne sesongen.

ØIF-spiller Mario Matic, som i dag ble tatt med i bruttotroppen til VM 2023, innehar midtbekkpossisjonen og landslagsmålvakt Torbjørn Bergerud, som til daglig holder til i Kolstad, har fått plass mellom stengene på november-laget.

Månedens lag November, REMA1000-ligaen