ØIF Arendal sterkest i Nye Loen før seriestart – Nærbø

ØIF Arendal sterkest i Nye Loen før seriestart

Varmt og lummert både ute og inne i Nye Loen torsdag kveld gav spillerne på banen litt ekstra utfordringer – både gulv og ball var glattere enn normalt i det uvanlige (til å være Jæren) været i Nærbøs siste treningskamp før seriestart mot Kolstad i Trondheim om litt under en uke. Til tross for at lagene holdt følge med hverandre i starten av kampen hadde gjestene god kontroll på hjemmelaget, godt hjulpet av litt for mange tekniske feil fra Nærbøs side.

Om det var varmen eller tunge bein hos hjemmelaget vites ikke, men det virket som laget manglet den ekstra spruten i beina. Innspill til strekspiller satt ikke, flere ganger gikk laget seg fast i bortelagets forsvar og når forsvarsspillet ikke sitter helt ble det litt for mange gavepakker til ØIF Arendal, særlig på venstrekanten der Olaf R. Hofstad satte ballen hele 14 ganger bak Halvor-Elias Nærland. 

ØIF Arendal gikk til pause med en 4-målsledelse som doblet seg halvveis ut i andre omgang. Hjemmelaget klarte i siste del av kampen å redusere ledelsen, men seieren til ØIF var i praksis aldri truet. Heine Jensen kunne reise fra sin gamle hjemmebane med en komfortabel seier i det som også var ØIF Arendals siste treningskamp før seriestart. 

Onsdag 31.august åpnes REMA1000-ligaen 2022/23 med det TV2 sendte oppgjøret Kolstad-Nærbø fra Kolstad Arena i Trondheim. Kampstart kl. 19.15.