De siste månedene har vært preget av mye og tung trening for Nærbølaget. Med semifinale i sluttspillet og europacupfinale ble sesongen 2021-22 ekstra lang – og laget fikk kun en dag hvile etter hjemkomsten fra cuptrimufen i Baia Mare før de var på plass i Nye Loen igjen.

Spillerne har heldigvis fått nyte noen friuker fra fellestrening også i sommer, men siden slutten av juli har alle møtt grytidlig og kjørt harde styrkeøkter hos Corefit Bryne før ny trening i hallen på Nærbø på ettermiddagen. Oppkjøringen til ny sesong har også vært ispedd treningsopphold/kamper både i Farsund, Danmark og hjemme i Nye Loen.

Oppjøringen til årets REMA1000-liga toppet seg på sist lørdag da gjengen gjennomførte Trolljegerenprøven på Sandnes. Inndelt i tre lag og heit frem av Rune Haugseng på sidelinjen klokket de tre langene inn på 13., 21. og 32.plass, med godt 10 minutter i tidsforskjell mellom Nærbø 1 på 13. og Nærbø 3. på 32.plass.  

Bilder fra lørdagens Trolljegerprøve med Nærbø Herrer. Foto; Rune Haugseng

Nå letter trenerteamet Fredrik og Rune på hardkjøret – dermed skal bein og hoder skal være finstilte til serieåpning mot Kolstad i Kolstad Arena onsdag neste uke. Mens dere venter kan dere nyte noen videosnutter Trolljegerprøven på Sandnes pluss foto fra fotograf Nanco Hoogstad som fanget mer eller mindre elegant inngang til det ene gjørmehullet.