En ny 98-modell i stallen – Nærbø

En ny 98-modell i stallen

Kasper Lothe har i dag signert en 2-årskontrakt med Nærbø, til 30.06.24. Den 23 år gamle playmakeren kommer fra 1.divisjonsklubben Follo HK der han har spilt siden 2016. Født i 1998 har Kasper ofte møtt, og tapt, mot flere av dagens Nærbøspillere i nasjonale serier, bl.a. måtte han og Follo se seg slått i Nye Loen i 2017 i kvartfinalen til G20NM. 

Rune Haugseng berømmer seriøsiteten til den nye Nærbø-signeringen:

«Kasper er en spiller som er veldig seriøs i satsingen sin. Han vil mye med idretten og det blir spennende å være med på hans videre utvikling, både med tanke på hans individuelle ferdigheter og som lagspiller i Nærbø. Han har vært en del av motstanderlag som vi har spilt mot i «alle år» så han kjenner godt til oss og vi godt til ham. Vi har tro på at dette vil bli en god match». 

Foto: Tor Solstad

Hovedpersonen selv sier følgende om klubbskiftet:

«Da muligheten til å gå til Nærbø dukket opp gikk det ganske fort i svingene fra tilbudet kom til jeg sa ja. Familie og venner var alle enige i at dette var en sjanse jeg ikke måtte la gå fra meg. Det Nærbø har oppnådd så langt er imponerende. Jeg har alltid kjent Nærbø som en klubb med god treningskultur og godt miljø. Jeg tror at å være i et slikt miljø vil være gunstig for min utvikling både på og utenfor banen. Jeg gleder meg til å treningshverdagen og bli kjent med guttene på laget og selvfølgelig til å spille foren et ellevilt publikum i Nye Loen»

I den nylig avsluttede sesongen i 1.divisjon scoret Kasper 75 mål på 20 kamper for Follo HK som til slutt endte på fjerdeplass i serien. På spørsmål om han beskrive seg selv som håndballspiller svarer den 182 cm høye midtre bakspilleren følgende: «Jeg er en playmaker som liker å sette opp lagkameratene mine til gode sjanser. Jeg er glad i gjennombrudd og rask håndball» 

Vi ønsker Kasper velkommen til Nærbø etter sommerferien og gleder oss til å se ham i blått og hvitt til høsten!