Takk for denne gang, Nærbø!

Tiden min i Nærbø nærmer seg slutten og jeg kan se tilbake på mange minnerike år. Jeg er vanvittig stolt over å ha vært en del av den reisen som klubben har hatt. Fra spill i 2.divisjon og høre Rune si «Om vi gir de lillefingeren, så tar de hele handa» en torsdagskveld kl. 2100 i Haugesund, til vinner av E-cup. Det er ganske surrealistisk.

Takk til alle lagkamerater jeg har hatt opp gjennom alle årene. Minnene jeg har fra kamper er en ting, men de menneskene jeg har spilt med er de jeg kommer til å huske best. Jeg har fått venner for livet.

Jeg kommer til å savne stemninga i Loen. Der har dere vært helt ekstreme! Alle snakker om den, og den er helt magisk. At det i tillegg var opp mot 50 personer som valgte å ta turen til Baia Mare er jo også bare helt vilt.

Tilstede i Loen har også familie, venner og kjæreste veldig ofte vært. Den hjelpen jeg har på fått fra dem er helt ekstrem. Hos de finner jeg både mine forbilder og viktigste støttespillere.

Til alle dere frivillige som stiller opp på dugnad: Jeg kommer til å savne å bare møte opp uten å måtte tenke på noe som helst utenom det å spille håndball. Dere gjør en fantastisk jobb. Tusen takk!

I denne anledningen kommer jeg ikke utenom å takke Rune for den jobben han har gjort for oss. Ikke bare er han en han en god håndballtrener, men han har også vært en ekstra far og kompis for oss. Alt det vi har opplevd sammen og alt det denne mannen har ordnet for meg er ikke lite. Jeg setter også stor pris på ærligheten og forståelsen jeg fikk da jeg ønsket meg til KRS.

Nå gleder jeg meg til en ny utfordring, men det har til tider vært tøft og trist å vite at jeg skal forlate Nærbø. Til slutt ble tanken om mer spilletid og en ny utfordring i et nytt spennende lag det viktigste. Det er derimot ingen tvil om at det blir meget spesielt å spille med KRS-drakt i Loen.

Takk for meg og på gjensyn!