Bak Nærbø Herrer og deres prestasjoner på banen finnes det mange som også gir #blodsnåttogjuling – blant dem en arrangør-komité som hver kamp gjør sitt ytterste for at absolutt alle skal få en god opplevelse når de kommer på kamp i Nye Loen.  I går fikk de også sin velfortjente anerkjennelse – Nærbø er kåret til årets arrangør, stemt frem av spillerne i REMA1000-ligaen.

Nå er Nærbø velsignet med et lokalsamfunn som er rimelig håndballgale – opp mot 1000 tilskuere pr kamp er mer normalen enn unntaket. Og de som sitter på tribunen i Nye Loen vet å gi lyd fra seg – de fleste har nok kjent taket og hårene reise seg når «NÆRBØ» runger taktfast fra langsiden og den blå veggen på kortsiden. (Ok, så ble det LITT vel mye lyd under sluttspillkampen mot Elverum –  men nå har vi lært!)

Vi er stolte av at vi gjennom de fire siste årene Nærbø har spilt på elitenivå har utviklet arrangementet rundt eliteseriekampene slik at både de som skal levere på banen og de som bidrar på tribunen, uansett om de er kledde i blått og hvitt eller motstanderne sine farger, føler seg velkomne og ivaretatt (Akkurat i kampens hete kan det godt være motstanderne ikke føler seg fullt så velkomne i Nye Loen).

Fra de som baker og stiller opp på dugnad som vakter, fra de tar imot både hjemmelag og bortelag og sørger for at alle spillere er på plass under innløp, fra de som bruker fritiden sin på å styre lys, lyd og TV-bilder til dere som ikke har anledning å komme i hallen, fra alle oss som jobber (nesten) like hardt som spillerne på banen under kamp – takk for anerkjennelsen som årets arrangør! Vi gleder oss til allerede til høsten og ny sesong!

HIMMELEN Æ BLÅE!

PS! I tillegg til mange gode stunder i Nye Loen må vi jo si vi er ekstra stole av å ha fylt DNB Arena og tatt med Loen-stemningen inn til «byen» under første finalekamp i europacupen.