Nærbø har etter opprykket i 2018 plukket med seg flere priser ved sesongslutt. Under prisdrysset etter 2021-22 sesongen i kveldens «Tett På»-sending havnet to priser de blå og hvite sin vei. Og Nærbø-spilleren med flest utmerkelser fra tidligere sesonger rasket med seg en også denne sesongen.

For andre år på rad mottar Andreas Horst Haugseng utmerkelsen årets midtre bakspiller. Denne sesongen har det til sammen blitt 107 mål og 271 assists på de 26 seriekampene i REMA1000-ligaen. I tillegg har han havnet på månedens lag hele 3 ganger gjennom sesongen. 

«An æ brennheide denne Haugseng-Nærland kombinasjonen i dag» kommenterte Harald og Morten i bua under Nærbøs uavgjortkamp mot Kolstad hjemme i Nye Loen i begynnelsen av april. Det resulterte i 6 mål til Ole Nærland fra linja – blant annet denne som er kåret til årets mål i REMA 1000-ligaen. (Og like fin som målet er assisten fra Andreas)

Her er årets kåringer:

Årets Eliteseriespiller: Hermann Vildalen, Drammen

Målvakt: Sander Drange Heiren, Drammen

Høyre kantspiller: Morten Bøe Linder, Halden

Høyre bakspiller: Christoffer Rambo, Runar Sandefjord

Midtre bakspiller: Andreas Horst Haugseng, Nærbø

Linjespiller: Aksel Strupstad, ØIF Arendal

Venstre bakspiller: Hermann Vildalen, Drammen

Venstre kantspiller: August Baskår Pedersen, Drammen

Forsvarsspiller: Niclas Fingren, Elverum

Nykommer: Eric Johansson, Elverum

Årets Publikumsfavoritt: Tobias Grøndahl, Elverum

Årets mål: Ole Nærland, Nærbø

Årets redning: Jonas Stenersen, Halden

Årets toppscorer: Hermann Vildalen, Drammen

Årets trenerteam: Børge Lund og Raymond Hamar, Elverum

Årets dommere: Joa Are Johannessen og Tom Larsen