Lørdag 21.mars kl 17.00 vet vi hvor vi skal være – vet du? I oktober spilte Nærbø sin første europacupkamp noensinne da italienske Raimond Sassari besøkte Nye Loen – de aller færreste hadde nok regnet med at de syv måneder senere skulle stå i en europacupfinale! For at flest mulig skal få oppleve en europacupfinale i Rogaland er kampen flyttet til DNB Arena. Med plass til over 4000 tilskuere har vi satt oss som mål å skape en rå håndballfest for hele regionen!

Nye Loen er vår hjemmebane – det kan ingenting endre på. Men når rumenske CS Minaur Baia Mare kommer til landet for å spille den første av to finalekamper pakker vi ned rolluper, flagg, musikk og hele arrangementkomiteen og flytter til byen! Vanligvis huser DNB Arena Stavanger Oilers – nå skal arenaen farges blå og is byttes ut med håndballdekke. Blir du med på festen?!

Torsdag ettermiddag ble billettsalget åpnet – her du skaffet deg din! I tillegg til single billetter får lokale håndballklubber fått muligheten til å bestille billetter samlet og den blå veggen skal selvfølgelig bygges også i byen! Vi lover vi skal gjøre vårt beste for å lage god Loen-stemning også i en hall som rommer det dobbelte og vel så det som vår vanlige hjemmebane – men da er vi avhengige av at dere stiller opp og blir med!

I tillegg til vanlige billetter er det mulig å booke losjer – har din bedrift lyst å bli med å fylle DNB Arena? Send en forespørsel til administrasjonen om dere er interesserte!

Når får vi sjansen igjen til å oppleve en europacupfest i Rogaland? Nærbø Herrer fortjenter virkelig #fullhall i DNB Arena når de møter sin finalemotstander til første kamp om litt over en uke. Husk at akkurat DU kan være med å hjelpe våre helter til et godt resultat før en avgjørende finalekampen på bortebane i Romania!

BLI MED PÅ FESTEN!

Kampsponsorer er Planum og Reime varmepumper og Spa