Finalefest på flyttefot! – Nærbø
Stavanger 20180609. VM-kvalifisering for håndballgutta i DNB Arena i Stavanger. Norge - Sveits. Foto: Carina Johansen / NTB

Finalefest på flyttefot!

Lørdag 21.mai kl 17.00 spiller Nærbø Herrer en historisk finale i EHF European Cup med rumenske CS Minaur Baia Mare som motstander. Første finalekamp spilles hjemme – IKKE i Nye Loen men i DNA Arena i Stavanger. 

HVORFOR? hører vi dere spør. Fordi vi har lyst å skape en håndballfest for hele regionen og gi flest mulig sjansen til å oppleve en europacupfinale i Rogland. Hvor ofte får vi den sjansen? !Derfor vender vi nesen mot nord og byr Baia Mare opp til dans i DNB Arena 21.mai! Nå har vi muligheten til å invitere ALLE med på festen! For fest kommer det til å bli – Nærbø Herrer lager festen på banen – dere lager festen på tribunen! Så nå kaster vi utfordringen ut til dere, kjære supportere – er dere klare til å være bønder i byen og kjøre #fullhall også i DNB Arena?

DNB Arena har vært vert for store håndballkamper før – nå er det Nærbø sin tur å inna spilleflate. Foto:Carina Johansen / NTB

DNB Arena har en kapasitet på rundt 4000 tilskuere –  her er det bare å ta med partner, barn, svigerfar (og mor), besteforeldre, naboer, venner og ikke fullt så gode venner. Kort sagt alle som setter pris på Nærbø og har lyst å være med på å skrive norsk håndballhistorie.

Nye Loen i kampmodus er ikke et bygg – det er DERE som lager livet på tribunen! Det finnes ingen grunn til at vi ikke kan lage et lurveleven under finalen, også i DNB Arena – det fortjener laget vårt! Husk at et godt utgangspunkt fra første finale har mye å si for den avgjørende finalekampen i Romania 28.mai!

Billettene til den første finalekampen blir sluppet i løpet av uken. Bli med på eventyret – fyll hallen og la oss lage håndballhistorie både på tribune og bane!

NB! Dagens nyhet om finalearena betyr at morgendagens kamp mot Elverum KAN bli siste kamp i Nye Loen for Andreas, Preben, Heine og Vegard. Ekstra viktig da at dere møter opp og hjelper laget til seier mot Elverum og en siste hjemmekamp på den blå parketten! Hvis du ikke allerede har billett til den kampen kan du kjøpe den her.