Bli med å stem frem årets mål i REMA1000-ligaen – Nærbø

Bli med å stem frem årets mål i REMA1000-ligaen

Hvem står bak årets mål i REMA1000-ligaen? Det kan du være med å bestemme ved å stemme her!

Nærbøs kandidat til kåringen er hentet fra årets siste seriekamp i Nye Loen, 3.april 2022. Motstander var Kolstad og kampen endte uavgjort med smått utrolige 36-36.

Målet du kan være med å stemme frem til årets mål er signert Ole Nærland. På stillingen 17-17 i det 25.minutt av første omgang slapp Andreas Horst Haugseng ballen bak ryggen til en Ole Nærland som satte ballen sikkert bak Kolstad målvakt Simen Westby Johansen.

Få sekunder før Ole setter vår kandidat til årets mål – Andreas har akkurat sluppet ballen bak ryggen, Ole rykker fra sin forsvarer og kan sette Nærbøs 18.mål i kampen mot Kolstad 03.04.22