I går klinket Nærbø et ambisiøst Kolstad ut av sluttspillet etter kun to kamper. Som høyeste rangerte semifinalist hadde Elverum førstevalget mellom Nærbø og ØIF Arendal som neste motstander i sluttspillet.

For Elverums del ble Nærbøs totale kampbelastning med deltakelse i både sluttspill og europacup utslagsgivende da valget falt på de blå og hvite fra Jæren. Fra Nærbøs siste semifinale i europacupen mot Drammen førstkommende søndag er det kun fem dager før Elverum venter i borte i Terningen Arena.

Rune Haugseng er ærlig på at Nærbø kanskje ofret poeng i slutten av årets serie for å spisse formen inn mot sluttspill og europacup. Det tøffe kamp-programmet røyner på, men også gir dyrebar erfaring til Nærbøs spillergruppe. De har fortsatt muligheten til å kunne nå en finale i europacupen og går til alle kamper fremover med mentaliteten «ingenting er umulig».

«Det blir spennende – Nærbø og Elverum er to lag som har møttes flere ganger de siste årene, både i offisielle kamper og i treningskamper. Vi håper vi har lært noe ved disse møtene som kan være med å presse frem flere enn tre kamper. At Elverum velger oss er forventet og semifinalekamper i sluttspillet blir en ny milepæl for oss. Vi gleder oss!»

Rune Haugseng

Sluttspillets semifinale spilles best av fem kamper. Elverum spiller hjemme i Terningen Arena i første, tredje og en eventuell femte kamp. Nærbø får hjemmekamp i Nye Loen i andre og eventuelt fjerde kamp. Begge lag er kjent for å lage trøkk på hjemmebane – det er klart for kamp på både bane og tribune i løpet av mai!

Første kamp spilles i Terningen Arena fredag 6.mai klokken 19.15. Kampen sendes på TV2 Sport 2

Tirsdag 10.mai klokken 19.15 spilles andre kamp i Nye Loen.

I sluttspillets andre semifinale møtes Drammen og ØIF Arendal. Deres første kamp spilles 5. eller 6.mai og sendes på Direktesport.