Da Rune Haugseng ble intervjuet av Arne Hole for NHF foran den travle februar han og Nærbølaget stod ovenfor, var det ikke det tette kampprogrammet han var bekymret for. Det var det faktum at mens andre lag hadde hatt smitteutbrudd med Covid-19 i januar, hadde det vært rolig på den fronten i Nye Loen.

Fasit i ettertid viser han hadde rett i å være bekymret. Smittetrykket på Jæren er høyt og de første smittetilfellene i troppen ble meldt før bortkampen mot Drammen på søndag. I dag ble det klart at flere smittetilfeller i troppen gjør at morgendagens kamp mot Halden Topphåndball ikke lar seg gjennomføre. Vi har foreløpig ikke fått noe ny dato kampen skal spilles, det vil vi publisere så snart det blir bestemt.

Vi hadde sett frem til å ta imot publikum til kamp i Nye Loen etter pausen og ikke minst å bruke #fullhall igjen. Det lar seg dessverre ikke gjøre denne gangen, men vi håper dere står klar til å støtte laget når de er tilbake på banen igjen. Til dere som allerede har kjøpt billetter til kampen onsdag – administrasjonen jobber med saken og pengene skal bli tilbakebetalt i løpet av morgendagen.