Elverum har i dag annonsert at Andreas Horst Haugseng blir Elverumspiller fra sesongen 2022/23. Han har skrevet under på en kontrakt som binder han til den norske toppklubben til 2024.

Vår kaptein valgte i februar dette året å skrive under på en ny ettårskontrakt med Nærbø Herrer, ut sesongen 2021/22. Andreas er en del av ´98-generasjonen til Nærbø, som under far Rune Haugseng sin ledelse, har nådd alle mål de har satt seg – NM-gull G20 (ganger 2), å spille Nærbø opp til eliteserien igjen, bli et stabilt eliteserielag, spille seg frem til cupfinale i fjor og nå sist å spill ute i Europa.

Andreas har de siste årene blitt stemt inn flere ganger på månedens lag i REMA1000-ligaen, han er de to siste årenes assistkonge, har blitt stemt frem som publikumsfavoritt og ble i fjor kåret til årets midtbekk i REMA1000-ligaen. Etter å ha opptrått nærmest fast på alderbestemte landslag gjennom årene fikk han tidligere i år fikk også sine første a-landskamper, som en del av rekruttlandslaget som spilte EM-kvalifisering mot Hviterussland.

Det er ikke tvil om at Andreas har vært en viktig spiller for Nærbø – han er vår kaptein, vår playmaker og assistkonge i tillegg til å være en viktig brikke i vårt hardtarbeidende forsvar. Det er heller ikke overraskende at han har lyst å ta nye steg i sin håndballkarriere.

Vi ønsker Andreas Horst Haugseng lykke til i Elverum fra høsten 2022 og takker ham for alle fantastiske stunder i Nærbødrakta! (Og ser frem til flere #stolteøyeblikk resten av sesongen 2021/22)

Årets portrettbilde ble de siste i Nærbødrakt for Andreas Horst Haugseng.