Etter en ny seier i REMA1000-ligaen, den fjerde av fire mulige, er Nærbø også denne helgen på veien til bortekamp. Denne gangen er det 4.runde i NM som gjelder og kampen om å fortsette veien mot og drømmen om Oslo Spektrum. Første hinder på veien er relativt høyt og heter Runar Sandefjord. 

Runar, som i fjorårets REMA1000-liga endte på 8.plass, har forsterket troppen foran sesongen og har av mange blitt tippet som en medaljekandidat. Av lagene som lå i den useedede bollen under trekningen til 4.runde var nok Runar Sandefjord det tøffeste laget vi kunne få. 

Nærbø reiser til Sandefjord med selvtilliten fire seire gir og med to målvakter som begge har vist at de kan være matchavgjørende. I Runarhallen venter et hjemmelag veldig sultent på å bite fra seg igjen etter tapet mot Kolstad i Trondheim sist helg. Alt ligger dermed til rette for et spennende oppgjør om en kvartfinaleplass i årets NM.

Kampen sendes på Håndball-tv i morgen med kampstart klokken 18.00. Billetter til kampen kan kjøpes her.

For informasjon om NM – trykk her