Det føles uendelig lenge siden vi har kunnet bruke den hashtaggen… i løpet av de 562 dagene som har gått siden Norge stengte ned 12.mars 2020 har vi spilt foran tom hall i Nye Loen, flyttet alle setene så de tillatte 200 kunne komme på kamp, spilt cupfinale i en halvfull Boligpartner Arena på Hamer i stedet for et fullsatt Spektrum, flyttet alle setene tilbake igjen og merket opp den etter hvert velkjente meteren for å ta imot 500 på kamp….

Men nå – nå kan vi endelig ta i bruk #fullhall igjen! Onsdag 6.oktober kommer Bækkelaget på besøk – da kan vi for første gang på over et år legge ut billetter til full hall og vi håper DU benytter deg av muligheten til å fylle hallen med jubel og glede! Jubel for spillerne på banen, for at vi kan fjerne de grønne klistremerkene, for igjen å kjempe om tittelen «Norges beste publikum» og være en mektig 8.spiller for vårt lag. Speaker Trond har ventet i noe som virker som en evighet på å få lov å si: «Trekk samen – me klare jæ plass te fleire!» 

Takk til sponsorer som har stått sammen med oss og støttet oss gjennom disse 562 dagene, takk til dere som har støtt oss hjemmefra når det ikke har vært plass til flere i hallen. Velkommen tilbake til #fullhall

En fullsatt langside holder pusten når Theodor prøver å runde Haldens målvakt i desember 2019. Velkommen tilbake!