Hadde du tenkt å reise til Sardinia på kamp 14.oktober? Da kan du stoppe planleggingen nå. Etter forhandlinger med vår E-cup motstander Raimond Sassiri ser det ut som begge kampene spilles i Nye Loen.

Vi venter fortsatt på den endelige bekreftelsen og godkjenningen fra EHF, men mye tyder på at vi kan invitere til dobbelkamp i Nye Loen fredag 22. og lørdag 23.oktober. Vi håper at gjenåpningen av Norge da har kommet så langt at vi kan invitere inn til #fullhall på begge kamper. Står vi fortsatt på samme tiltaksnivå blir det solgt billetter til 500 stk slik som på dagens kamper.

Arrangementskomiteen er allerede i gang med å planlegge for begge scenarier. Informasjon om kampstart og billettsalg vil bli gitt når dette er klart.

OPPDATERT! Terminlisten til EHF European Cup er nå bekreftet – begge kamper spilles på Nærbø, bortekampen spilles fredag 22.10 kl.18.00 med returmøte lørdag 23.10 kl. 17.00

Cupfinalen i Boligpartner Arena på Hamar ble arrangert med nedsatt publikumskapasitet på grunn av Covid-19. Likevel klarte Nærbø-supporterne lage leven så det holdt. VI håper at mange flere kan heie på laget sitt under European Cup-helg på Nærbø 22. og 23.oktober.