I helgen kvalifiserte Nærbøs rekrutter seg til kvartfinalen i NMG20 etter seire mot Linderund/Linje 5 og Viking Stavanger. Allerede mandag hadde flere av spillerne som var i aksjon under lørdagens NM-runde nye oppdrag – nemlig landslagssamlinger.

LM04 og deres trener Jonny Jensen har kalt inn hele fem av våre rekruttspillere til samling. Jesper Edland, Torger Edland, Lars Thomas Line, Marius Olseth og Lars Eirik Larsen er alle på plass i Skien fra 20.september til 24.september. 

Også hos Vidar Gjesdal og juniorlandslaget finner vi to Nærbøspillere. Jonas Løge og Jonas Mælen er på plass i Skien sammen med resten av 02-landslaget.    

Når de syv landslagsspilleren vender tilbake til Loen og Nærbø kan de og resten av laget begynne å tenke mot NM-kvartfinalen. Motstander blir Tønsberg/Nøtterøy etter deres seier over Bækkelagets G20-lag. Kvartfinalen NM20 spilles i Tønsberg innen 24.oktober.  

I Jærbladet fra mandag 20.09.21 kan du lese om Marius Olseth som i tillegg til skole og håndball også spiller på Varhaugs herrelag i fotball (abonnement)