Raimond Sassari fra Sardinia og HB Dudelange skulle egentlig ha møttes over to helger, denne og førstkommende helg for å avgjøre hvem som skulle møte oss i 2.runde i EHF European Cup

På grunn av Covid-19 situasjonen ble i stedet begge kampene spilt på Sardinia denne helgen. I går vant laget fra Luxembourg knepent 24-23 – i dag slo det italienske laget tilbake og vant klart 29-21 etter det som tydeligvis har vært en tøff batalje. Hele 12 utvisninger ble det til slutt, 5 til laget fra Italia og 7 til HB Dudelange.

Sammenlagt vinner Raimond Sassari 52-45. Dermed er det det italienske laget vi skal opp mot når vi debuterer i europacupen om en måneds tid. I følge kampoppsettet står vi oppført med bortekamp på Sardinia lørdag 16.oktober og lørdagen etter, 23.oktober, tar vi imot det italienske laget i Nye Loen!

Lagbilde Raimond Sassari – kilde EHF European Cup

Kampstatistikk HD Dudelange – Raimond Sassari, fredag 17.september

Kampstatistikk Raimond Sassari – HD Dudelange, lørdag 18.september

Oppsett runde 2, EHF European Cup

Klubbinfo Raimond Sassari, EHF European Cup