Med helgens treningsleir er oppkjøringen til sesongen 2021-22 offisielt i gang. Hele troppen, inkludert noen av rekruttene, er på plass i Farsund og skal spille treningskamp mot KRS Topphåndball. Bortsett fra Lasse, som fortsatt er i opptrening etter sin kneskade, er hele troppen skadefri og klar til treningskamp kl 15.00 i Alcoahallen.

Høstsesongen blir travel for Nærbø – her er noen datoer å merke seg

1.september 2021 – REMA 1000 ligaen Åpningskamp i REMA 1000-ligaen hjemme mot Fyllingen/Bergen. Innen 22.september skal det også spilles mot Kolstad, Nøtterøy og Fjellhammer. Resten av terminlisten finner du her

8.september 2021 – NM 3.rundekamp i NM mot Viking i Stavanger Idrettshall. Oppsett for NM 2021-22 finner du her

 15.-16. oktober/23-24.oktober 2021 – EHF European Cup Første kamp borte i Luxemburg eller Sardinia i Italia, returmøte i hjemme påfølgende helg. Hele kampoppsettet for runde 1 og 2 finner du her.

Kvalifisering til Bring- og Lerøyserien: Gutter 16 spiller om sin plass i Bringserien i Lørenskoghallen helgen 4. og 5.september 2021. Gutter 18 skal spille sine kvalifiseringskamper hjemme i Nye Loen samme helg.

Med et travelt program må det virkelig legges igjen #blodsnåttogjuling i oppkjøringen for å være klar til høstens kamper – forhåpentligvis vil resultatet bli både #stolteøyeblikk og #nærbøpåkartet.