Oversikten over lag som skal spille EHF European Cup 2021-22 er nå publisert. Nærbø Herrer er går inn i turneringen i andre runde sammen med 54 andre lag, inkludert 15 lag som allerede har vært gjennom første runde.

Hvilket av disse lagene Nærbø skal måle krefter med får vi vite neste uke – trekningen er satt til tirsdag 20.juli klokken 11.00. I runde 2 trekkes motstanderne seedet i nivå 1 (gruppen over den stipla linja) mot motstandere seedet på nivå 2 (under den stipla linja) Det vil si at vår første E-cupmotstander kan bli både Drammen og Bækkelaget (om de tar seg videre fra runde 1). Trekningen sendes live på Facebook og YouTube – linkene til streamen finner du her

Kampene skal spilles i oktober med første oppgjør helgen 16.-17.oktober med returoppgjør helgen etterpå, 23.-24.oktober 2021.