Hele fem priser fant veien til Nærbø og Nye Loen da sesongen 2020-21 ble oppsummert i kveldens «Tett på»-sending. 

To av plassene på årets lag står Nærbø Herrer for – Andreas Horst Haugseng som årets midtre bakspiller og i år, som i fjor, Sindre Heldal tar hjem tittelen som årets venstre bakspiller. 

Med 108 assist på de 12 kampene som ble tellende i årets REMA1000-liga blir Andreas Horst Haugseng for andre år hedret med tittelen «Årets assistkonge»

For andre gang på tre år er årets trenere fra Nærbø. I sesongen 2018-19 var det Marc Uhd og Rune Haugseng som fikk tittelen – i år er det Heine Ernst Jensen som sammen med Rune Haugseng kan kalle seg «Årets Trenerteam»

Og sist, men definitivt ikke minst – Halvor-Elias sin dobbeltredning på bortebane mot Halden er stemt frem som årets redning. Absolutt fortjent!

Av seksten priser er altså fem tildelt Nærbø Herrer. I en sesong som har blitt alt annet en vanlig er vi stolte av resultatene laget og trenere får til– vi bøyer oss i hatten og er stumme av beundring for jobben de har lagt ned og hva de får til. Vi vet hvor mye #blodsnåttogjuling som er lagt ned både på parketten og i vektrommet – DÅKKE Æ GULL!

#stolteøyeblikk #blodsnåttogjuling #nærbøpåkartet #himmelenæblåe