Med Sindre Heldal sitt nei til videre spill i Nærbødrakta stod plutselig John Thue alene igjen som venstrekant i troppen. Det er han ikke lenger – i dag har Bodøspilleren Gustav Halvorsen skrevet under en 2års-kontrakt med Nærbø Herrer

Vår nye venstrekant Gustav Halvorsen på besøk i nye Loen tidligere i år Foto: Tarjei Sel, Jærbladet

Venstrekanten er ikke helt ukjent i Loen. Han var nemlig innom og trente med Nærbø for en måneds tid siden, tilfeldigvis akkurat rundt den tiden det ble kjent at Sindre hadde sagt nei til ny kontrakt. Under besøket ville ikke trenerteamet Heine Ernst Jensen og Rune Haugseng spekulere i om gjesten var aktuell som erstatter på venstrekanten, men inntrykket han gav etter besøket var solid nok til at ble tilbudt kontrakt. At Gustav har en god skuddarm viser statistikken fra 2019/20 sesongen i 1.divisjon – med 80 mål ble han Bodøs toppscorer i fjorårssesongen.

Til Jærbladet uttaler Rune at den nye venstrekanten er en spennende signering som kan minne litt om spilleren han skal erstatte. Gustav flytter sørover til Jæren så fort som mulig, men blir ikke spilleklar før til neste sesong. Dermed får han god tid til å finne seg til rette på den blå parketten og i spillergruppa før han skal aksle Nærbødrakta for første gang. 

Her kan du lese hva Jærbladet skriver om Nærbø sin nye spiller (med abonemment)

Velkommen til oss, Gustav!