I forbindelse med at Sindre Heldal forlater oss etter sesongen tar Halvor-Elias Nærland steget ut fra målet og omskoleres til vår nye venstrekant.

«Det kommer nok overraskende på de fleste, men nå har jeg stått bakerst på banen mesteparten av min håndballkarriere. Jeg kjenner jeg har lyst på nye utfordringer og med Sindre er på vei bort åpnet det seg en mulighet jeg ikke kan gå glipp av.» smiler 22-åringen

«Fra målvakt til kantspiller-det er jo snakk om en stor endring. Føler du deg rustet til å møte omstillingen?» «Absolutt, jeg har jo i alle år hatt orkesterplass til å observere angrepsspillet og forsvarsspillet vårt. I tillegg vet jeg endel om hvor det er gunstig å sette skudd med tanke på keeperutfall, så jeg har god tro på at jeg skal takle overgangen bra»

Halvor-Elias på vei inn til cupfinalen i desember 2020.

God tro har også trener Rune Haugseng. «Halvor-Elias har gjennom alle år vist en enorm treningsvilje og disiplin. Selvfølgelig er det en stor overgang og en utfordring både for spilleren selv og for laget og kun stå med en målvakt i troppen. Samtidig har det vært vanskelig med koronasituasjonen å ta inn nye spillere, så denne løsningen blir på en måte i Ole Brumm sin ånd: Ja takk, begge deler. Vi får et alternativ på venstrekanten, og har samtidig en spiller med målvaktserfaring som kan trå til om Vegard skulle bli skadet eller syk.»

Spennende tider i møte i Loen, med andre ord. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss til ballen kastes igang igjen!

TIL INFORMASJON

Selv om vi er overbevist om at flesteparten samkjørte publiseringen av denne artikkelen med datoen den ble lagt ut understreker vi for sikkerhetsskyld at dette er en aprilspøk. Halvor-Elias kommer selvfølgelig til å være vår målvakt også i tiden fremover 🙂