Etter tre sesonger takker Sindre Heldal av som Nærbøspiller. Gjennom disse tre sesongene har det til nå blitt 60 kamper med 238 mål i eliteserien.I tillegg kommer NM-kamper med et cupfinalegull i juniorklassen i 2019 og cupfinalesølv for senior nå i desember som resultat. 

238 ganger har Sindre kunnet juble over eliteseriemål i Nærbødrakta

Sindre kom til Nærbø fra FyllingenBergen før 2018-2019 sesongen med et ønske om mer mer spilletid og fortsatt utvikling håndballspiller. Som et stort vingtalent hadde han vært innom aldersbestemte landslag opp gjennom årene og kjente godt til 98-generasjonen til Nærbø og deres kvaliteter.

Sindre løper inn til et av sine høydepunkt som Nærbøspiller – NM-finalen mot Elverum i desember 2020.

Bergenseren fant seg raskt til rette på Nærbølaget og har gjennom disse tre årene vist stadig mer glitrende spill på sin vestrekant. De to siste sesongen har han vært innom månedens lag tre ganger og ble kåret til fjorårets venstrekant. 10.mars skal ha spille sin første a-landslagskamp som en del av rekruttlandslaget som skal spille EM-kvalifisering mot Latvia. 

Det har blitt noen kamper mot gamlelaget FyllingenBergen i Nærbødrakten – både i serie- og cupkamper. Ofte har Sindre vist solid spill mot gamle lagkamerater.

Det har vært en glede å ha deg i klubben disse tre årene, Sindre. Lykke til dit ferden tar deg videre – Loen kommer til å savne deg!

Oslo 20181229. NM finale håndball gutter 20, Bækkelaget mot Nærbø i Oslo Spektrum. I sin første sesong som Nærbøspiller tok Sindre sitt første og Nærbø sitt andre cupgull i G20 NM. Foto: Ørn E. Borgen / NTB