Det var beskjeden vi ikke ønsket, men forventet. Regjeringen viderefører de eksisterende smitteverntiltakene for toppidretten og dermed blir det ikke oppstart for REMA1000-ligaen denne helgen som oppsatt. I stedet for blir det fortsatt stopp i seriespill, med ny vurdering i midten av mars.

For vår del innebærer det at bortekampene mot Viking førstkommende helg og Sandefjord neste helg pluss hjemmekampen mot Kolstad ikke spilles i henhold til den nye terminlista til Norges Håndballforbund.

Det gjenstår å se om NHF beholder terminlista som ble publisert i starten av denne måneden og putter de avlyste kampene mellom eksisterende spilledatoer eller de lager til en helt ny terminliste igjen.

Selvfølgelig er vi lei oss for fortsatt pause i toppidretten. Vi hadde gledet oss til lokalderby i byen på søndag. Regjeringen har vurdert situasjonen og landet på at smittetrenden ikke er stabil nok til å åpne opp, og da skal selvfølgelig det hensynet settes først. Vi fortsetter å trene som vanlig og lade opp til vi får lov å spille kamper igjen.

Vi sier tidligere: Hold avstand, vask hendene og følg tiltakene som blir anbefalt fra styresmaktene. Alt blir bra til slutt!