Kaptein, playmaker, assistkonge, publikumsfavoritt…..kjært barn har mange navn.  Og vi er glade for å kunne bekrefte at Andreas Horst Haugseng også neste sesong vil mønstre den blå og hvite drakta! Andreas har skrevet under en ny kontrakt som strekker seg til 30.06.22

Det var nok mange med hjerte for Nærbø Herrer som kjente dette bevege seg opp i halsen og slå litt ekstra når lokal presse slo opp i helgen at Andreas fortsatt ikke hadde bestemt seg for om han ville bli eller prøve lykken i ny klubb.

Nå er det ikke en ukjent sak at Andreas er en ettertraktet spiller som har fått tilbud fra andre klubber, både i REMA1000-ligaen og fra utlandet. En solid sesong så langt, en god NM-finale og debut på landslaget gjorde ikke akkurat noe for å dempe den interessen. Derfor er det ekstra gledelig at Andreas har bestemt seg for å ta ett år til i sin lokale klubb. 

Andreas er en del 98´generasjonen som er grunnstammen Nærbø Herrer troppen, en generasjon om opp gjennom aldersbestemt og inn på seniornivå har vært kjent for å sette seg hårete mål og jobbe hardt for å nå dem. Nettopp derfor har Andreas lyst å bli med ett år til – for å se om Nærbø Herrer kan ta nye steg også neste sesong, som de har gjort hver sesong siden opprykket til REMA 1000-ligaen for snart tre år siden. 

Vi gleder oss over at Andreas blir å finne i Nye Loen og gi #blodsnåttogjuling også neste sesong!

#stolteøyeblikk #nærbøpåkartet