Nettverket leverer – Nærbø

Nettverket leverer

Reime & Lode og Q10 Personell har funnet tonen i nettverket vårt.

Åsulv Salte, daglig leder i Reime & Lode (nå også eier), tok kontakt med Hege Kverme i Q10 Personell når de trengte en medarbeider i administrasjonen. Han valgte Q10, på grunn av de er med i Nærbø Idrettslag:

«Jeg valgte å kontakte dem siden de er i nettverket! For at nettverket skal virke må vi bruke hverandre å støtte opp om Nærbø. Siden en av våre medarbeidere skal ut i barsel, så ønsket vi å «leie» i stedet for å ansette. Hege var raskt på ballen og fant fort en kandidat med erfaring fra bransjen vår. Det passet perfekt.»

For at nettverket skal virke må vi bruke hverandre å støtte opp om Nærbø.

Åsulv Salte, Reime & Lode

Hege Kverme er glad for henvendelsen:
«Vi bruker mesteparten av vårt markedsbudsjett til å være med i sponsornettverk. Vi er nødt for å være ute blant kundene våre for å fortelle hvem vi er og hva vi kan tilby. Når det bærer frukter, slik som her, så ser vi at strategien vår virker.»

Vi er nødt for å være ute blant kundene våre for å fortelle hvem vi er og hva vi kan tilby.

Hege Kverme, Q10 Personell

Begge bedrifter er flinke til å møte opp på våre tilstelninger med sponsorer, enten det er sponsorturer eller samlinger før kamper i Bestaståvå. «Når vi har så mange treffpunkt blir vi bedre kjent og det er enklere å «handle» av folk du kjenner», samstemmer begge to.

Nå i disse Koronatider er det kjekt for oss i Nærbø IL å se at våre partnere finner hverandre, selv om treffpunktene ikke er så hyppige. Vi ser frem til et åpnere samfunn og satser på flere «gode historier», slik som denne!

#bruknettverket #stolteøyeblikk