Envirex Group og Nærbø Herrer mot nye høyder – Nærbø

Envirex Group og Nærbø Herrer mot nye høyder

Med kreativitet og engasjement har gjengen i Envirex Group nådd langt på sine 10 første leveår. Fra ei «løa» på prærien i Klepp kommune har de lagt stein på stein, og bygget seg opp til å bli en solid bedrift. I jubileumsåret flytter de inn i nytt bygg. 2 mann har blitt til 40.

Envirex Group kontaktet oss i slutten av fjoråret med tanke på et samarbeid. Et møte på Klepp, en kvartfinale i cupen samme dag, som de fikk oppleve, og avtalen var i boks. Kreativiteten står i høysetet i Envirex Group, og på 1 ½ time i hallen kom de opp med konseptet om å ha reklame på en kube i taket!

Resultatet ser du på bildet.

Kuben, som var Envirex Group sin egen idé, er nå på plass i taket i Nye Loen.


Her kan du lese hva Envirex Group mener om samarbeidet vårt:

Envirex Group ble etablert i 2011 og består i dag av selskapene Envirex AS, Envirent AS og iCsys AS. Tuftet på den jærske ånd har vi gjennom 10 år historie bygget opp en bærekraftig bedrift som leverer tjenester og produkter til den globale oljeindustrien. Envirex Group er en totalleverandør av universelt kontrollsystem som enkelt kan settes opp for ulike applikasjoner og bruksområder. Røttene til selskapene ligger primært i olje- og gass industrien men i løpet av de siste årene har en økende andel av våre kunder tilhørighet i andre markeder, som deriblant oppdrett, industrirobotikk og luft- og romfart.

Med blod, snått og juling synes vi at Nærbø IL gjenspeiler nettopp vår egen lidenskap til det vi driver med.

Bjørn Tore Lien, Envirex Group

Etter 10 år med stort pågangsmot, lidenskap og eierskap sitter vi igjen med flere stolte øyeblikk. Å kunne signere en samarbeidsavtale med Nærbø IL i vårt jubileumsår er nettopp noe vi er ekstra stolte over. Med blod, snått og tårer synes vi at Nærbø IL gjenspeiler nettopp vår egen lidenskap til det vi driver med.

Som bedrift er avtalen med Nærbø IL en flott mulighet for oss til å skape engasjement blant våre medarbeidere, en arena hvor vi sammen kan dra på kamper og skape samhold. Vi ønsker også å være synlig i lokalmiljøet, noe som gjenspeiles i det å være samarbeidspartner med en håndballklubb som står så sterkt blant Jærbuen. Envirex Group har vekstambisjoner og vil ha behov for flere dyktige medarbeidere, dermed vil også en slik avtale være oss til gode for videre vekst og rekruttering her på Jæren. Det å også kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet gjennom Nærbø IL ser vi på som veldig viktig. Vi gleder oss til et sterkt og givende samarbeid!

Vi i Nærbø Idrettslag gleder oss til å bli bedre kjent med denne kreative gjengen, og sammen skal vi ta Nærbø Herrer mot nye høyder.

#stolteøyeblikk #nærbøpåkartet #blodsnåttogjuling