Nærbø Herrer har signert en toårsavtale med Lasse Hamann-Boeriths.

Lasse er 23 år og kommer fra Danmark. Tross sin unge alder har han bred erfaring fra topphåndball i Norge og Danmark.
I Danmark har han spilt for Skjern, Sønderjyske og senest i TMS Ringsted. I Skjern fikk han oppleve å spille Champions League.

Lasse Hamann-Boeriths Har skrevet toårskontrakt og blir Nærbøspiller fra 1/7-2021.

«For meg er Nærbø det helt riktige valg i min utvikling.»

Lasse Hamann-Boeriths

Hamann-Boeriths er en gjennombruddshissig duellspiller med stor spilleforståelse. Han er hentet inn som midtback, men kan bekle alle tre bakspillerposisjoner. Han er en dønn seriøs håndballspiller med store ambisjoner, og gleder seg til å komme til et ungt fremadstormende lag med en god treningskultur. Lasse er en som gir 100% på trening og i kamp. Han passer utmerket inni mantraet vårt som er å levere blod, snått og juling….
Lasse kan fort bli en ny publikumsfavoritt!

Han kommer fra en håndballfamilie, der både Conny (mor) og Rene (far) har erfaring fra landslaget i Danmark.
Rene har også vært tidligere trener for Drammen, hvor Lasse spilte aldersbestemt håndball og trente med elitelaget i ung alder.Vi gleder oss til å få en spennende, fremmadstormende spiller inn i laget vårt, noe som gir oss større bredde og en ny dimensjon.

Lasse starter i Nærbø Herrer 1/7 – 2021. Vi gleder oss!

Dette sier Lasse om klubbvalget sitt:
«For meg er Nærbø det helt riktige valg i min utvikling. Jeg ser frem til å bli en del av en veldig spennende klubbkultur, og en god hjemmebane, hvor det er en god oppslutning. Jeg ser frem til, å bli en del av et veldig spennende lag og dyktige spillere som har en spillestil, som passer meg meget bra. Nærbø har også et bra treningsmiljø med et dyktig trenerteam. Jeg gleder meg veldig til å flytte tilbake til Norge og Nærbø og bli en del av Nærbø Herrer.»

Info om Lasse Hamann-Boeriths:

Født: 15.05.1997
Høyde: 191 cm
Tidligere klubber: Drammen, Skjern Sønderjyske, TMS Ringsted