Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Nærbø

Runar Sandefjord-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter en sterk november måned, som førte tre av våre spillere inn på månedens lag, ble desember kampene åpnet med et tomåls-tap for ØIF Arendal hjemme i Nye Loen for en uke siden. Å tape kamper, om det er en del av gamet, er aldri gøy og allerede i morgen får Nærbø sjansen til å pense inn på vinnersporet igjen i returoppgjøret mot Runar Sandefjord.

Sindre lyktes godt i førsteomgang mot Runar Sandefjord i hjemmeoppgjøret i september

Sesongens første møte mellom de to lagene ble spilt i Nye Loen 13.september og må være et av de mest frustrerende oppgjørene for oss som sitter på sidelinjen å se på i år. Fra å tilsynelatende ha god kontroll med en 3-måls ledelse til pause, mistet Nærbø initiativet og tapte de siste 30 minuttene 8-13. Spillerne har selv gitt uttrykk for at den andreomgangen er noe av det de er mest skuffet og irritert over til nå i årets sesong.

Selv om det ble tomålstap på hjemmebane inneholdt oppgjøret mot Runar Sandefjord denne perlen – Tord Aksnes Lode scoret fra kant…med ryggen mot mål!

Runar Sandefjords inngang til morgendagens kamp er flere svake resultat den siste tiden, nå sist i naboduellen mot Sandefjord Håndballklubb. Nærbø kommer, til tross for tapet mot ØIF, til Runarhallen med en god dose selvtillit, en femteplass på tabellen og en andreplass på scoringsstatistikken. Runar ligger før morgendagens kamp på en niendeplass, kanskje med litt gyngende selvtillit etter den siste tids resultater og har scoret nesten 50 færre mål enn Nærbø til nå i sesongen. På den andre side har Nærbø sluppet inn 53 flere mål enn Runar. Nettopp der ligger nok en del av nøkkelen til seier i morgen – sette de klare sjansene i mål bak Joachim Christensen som kan drive enhver angrepsspiller til vanvidd hvis han har dagen.

Andreas bryter gjennom Runarforsvaret helt i slutten av kampen i Nye Loen – uheldigvis fant ikke ballen veien til mål

Det er ingen som forventer en lett match i Runarhallen.  Her gjelder det å være påskrudd både fremover og bakover fra start – nok en omgang med under ti scorede mål holder ikke hvis seieren skal bli med hjem til Jæren. Vi gleder oss til kamp i morgen! Husk kampstart allerede klokken 16.00 – kampen kan sees på Jærbladet/Direktesport.

Ole demonstrerer hva som skjedde med Nærbø i andreomgangen mot Runar Sandefjord i Nye Loen i september – vi mistet litt hodet…..