Drammen-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Nærbø

Drammen-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Nærbø kom til kampen i kveld i Drammenshallen med en god porsjon selvtillit etter den siste tids resultater og en lang kjøretur fra dagen før i beina. Det så ikke ut som kjøreturen plaget dem nevneverdig. Selv om det var Drammen som scoret det første målet og ledet frem til det var spilt 7 minutter, lot Nærbø aldri hjemmelaget slipper lenger enn ett mål foran. Faktisk var 3-2 målet Sindre Aho satte inn siste gangen Drammen var i føringen resten av kampen. Til pause ledet Nærbø 13-14 i en tilskuerløs Drammenshall.

Tord Haugseng hadde en meget god ettermiddag på parketten12 treff på 19 skuddforsøk er mer enn godkjent.Arkivbilde fra september 2020

Nærbø holdt Drammen unna også i andre omgang, fra firemålsledelse, via utligning til tomålsledelse noen minutter før slutt. De siste minuttene av andre omgang ble en slags takk for sist fra Drammen. De klarte ved hjelp av tekniske feil og skuddbom fra jærlaget å kjempe inn 30-30 før sluttsignalet gikk.

10 assist og 6 mål – Andreas Haugseng kan også si seg godt fornøyd med dagens innsats. Arkivfoto fra september 2020

Dermed røk sjansen til den første seieren mot Drammen, men et poeng er likevel en barriere brutt som Nærbø kan være godt fornøyd med. Nå venter en lang busstur hjem og kampfri uke før et revansjelystent ØIF Arendal kommer på besøk til Nye Loen igjen søndag 6.12.

Vegard plukket mange av Drammens skudd i første omgang og bidro til at Nærbø førte mesteparten av kampen. Arkivfoto september 2020

Drammens beste i dag ble 10-målsscorer Oskar Olafsson, mens Tord Haugseng med sine 12 fulltreffere av 15 skudd kunne kalle seg Nærbøs beste i dag.

Jærbladet og Stavanger Aftenblad sine nettsaker om dagens kamp.