Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Nærbø

Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Nærbø har hatt et godt tak på FyllingenBergen de siste årene og måtte finne seg i å stille som favoritter før gårsdagens kamp i Nye Loen. FyllingenBergen på sin side stilte til kamp mot Nærbø for fjerde gang i 2020 lysten på revansje både for kvartfinaletapet i NM og tapet hjemme i Framohallen i serieåpningen.

Ole pådro seg to utvisninger tildlig i 1.omgang og tilbrakte mesteparten av andreomgang på benken som et resultat av det.

FyllingenBergen startet kampen akkurat slik – som et lag på jakt etter revansje. De startet aggressivt både i angrep og i forsvar, godt hjulpet av en opplagt Tord Vårdal helt bakerst. Nærbø på sin side slet med å finne rytmen både i forsvar og angrep. Heldigvis hadde Halvor-Elias tilsvarende god dag mellom stengene som sin kollega fra Bergen. Det hjalp Nærbø til å holde seg 1-2 mål foran FyllingenBergen hele førsteomgang og sørge for at de kunne gå til pause med ledelse14-13, etter scoring av Lars Sigve i siste sekund av omgangen.

Andreas ble kåret til Nærbøs beste, mye på bakgrunn av sine 15 assister

2.omgang fortsatte i samme spor som første.  Vegard ble byttet inn i mål og fortsatte å plukke baller i andre omgang som Halvor-Elias hadde gjort i første. Men Nærbø klarte ikke riste av seg FyllingenBergen – de bet seg fast og lå aldri lenger bak enn 1-2 mål til det gjenstod 10 minutter av kampen. Da satte hjemmelaget inn et ekstra rykk og økte til femmålsledelse. Derfra og inn kontrollerte hjemmelaget kampen og kunne sammen med Loenpublikumet juble for nok en hjemmeseier.

Lars Sigve satte kampens første mål og puttet syv til innen kampen var over.