Bavaria Vest på Bryne klinker til med to flotte premier i vår auksjon. Her kan du gjøre et skikkelig kupp på kvalitetsvarer fra BMW.

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede på Nord Jæren. Deres visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå, og i dag en de av Europas største forhandlere av BMW og MINI. Uansett om du møter dem i Zürich, Oslo eller på Bryne, skal merkevaren Bavaria stå for klare verdier. Og de skal være slik de har vært fra dag én: Overraskende, annerledes og merkbart bedre!

I vareauksjonen kan du by på et hengerfestemontert sykkelstativ for tre sykler og en stilig klokke for herrer.

Se sykkelstativet og by her!
Se klokken og by her!

Se hele auksjonen her. Den går til og med 6. desember.

#bruknettverket