For første gang skal vi spille kvartfinale i senior-NM, og det hjemme i Loen! Motstander er FyllingenBergen som vi slo i seriestarten for litt over en måned siden. Siden den gang har FyllingenBergen vært et av formlagene i norsk herrehåndball, men deres seiersrekke ble i helgen brutt da de måtte se seg slått av Runar Sandefjord i Sandefjord. 

Flere av spillerne i dagens stall har opplevd finalespill i Oslo Spektrum….men da som juniorer. Arkivbilde fra 2018

De siste kampene har vi gjort det til en litt spesiell (u)vane ved å gjøre det så spennende som mulig, både for oss på banen og dere som ser på. Greit nok at det er en god reklame for håndball, men i morgen tenker vi at vi prøver å avgjøre kampen før det blir hjerteklapp i stedet for trampeklapp.

Stian prøver å demme opp for FyllingenBergens angrep under siste hjemmekamp mot FyllingenBergen, 11.mars 2020

Forrige gang FyllingenBergen var på besøk i Loen var det lite trampeklapp å hente på tribunen….da var hallen stengt for publikum. Nå slipper heldigvis 200 stk inn på tribunen. Disse 200 er fordelt mellom årskortholderne – skulle det bli ledige billetter blir dette annonsert på Nærbø Herres Facebookside i løpet av morgendagen.

Heldigvis får vi dele den historiske kvartfinalen med 200 stk på tribunen denne gangen. Arkivbilde fra mars 2020

Kampen blåses i gang klokken 17.30, så her er det bare å hive nedpå middagen og komme til Loen for de som har fått billett eller benke seg foran TV eller PC for å se kampen på handballtv.com

Til dere som har fått billetter; velkommen til Loen. Vi håper dere er med å lager en flott ramme rundt NM-kvartfinalen. Dørene til hallen åpnes ikke før en time før kampstart, dvs 16.30. Fortsatt gjelder korona-vettreglene før,under og etter kamp

  • Hold deg hjemme om du føler deg syk.
  • Hold avstand til andre tilskuere – sitt kun på oppmerket plass. 1-meter regelen på tribunen gjelder også for familiemedlemmer.
  • Bruk spritstasjonene ved inngangene.
  • Følg instruksjonen til kampvertene.
  • Bruk trappene opp til tribunene. Ingen fra tribunene skal ned på spilleflaten før, under eller etter kamp. Det gjelder også i pausen.
  • Bruk Vipps eller kort i kiosken.
  • Hold avstand også etter kampen, hold igjen så ikke alle går ned trappen samtidig. De som sitter på høyre side av glassburet bruker trappen mot skolen, de som sitter til venstre for glassburet bruker trappa mot parkeringsplassen.