Kolstad-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Nærbø
Nærbø-Kolstad

Kolstad-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Endelig poeng  i Trondheim

Første omgang kan vi ikke si så mye om – den gikk i svart. Ikke i fortvilelse over spillet fra Kolstad Arena, men skjermen hjemme  i stua var bokstavelig talt svart pga nettverksproblem i hallen. Etter som vi klarte å lese ut fra Live-rapporten var første omgang jevnspilt der begge lag ledet med  to mål  i forskjellige perioder. For Kolstad sin del kom denne perioden tidlig i første omgang, Nærbø kunne gå til pause med 12-14 ledelse.

Tord Haugseng feiret bursdagen med en solid kamp. Arkivbilde fra desember – 19

I andre omgang var heldigvis TV-bildene på plass igjen og viste at Nærbø rykket ytterligere fra. Tord feiret 21-årsdagen med noen skikkelige susere bak Lars Eggen Rismark  i Kolstadmålet, Lars Sigve fortsatte den gode formen han har hatt i serieåpningen og Halvor Elias plukket viktige baller bak  i målet som førte til at Nærbø ledet 18-23 i en periode.

Som Nærbø gir ikke Kolstad opp før kampen er over og tok sakte,  men sikkert over initiativet i kampen. Med 10 minutter igjen å spille hadde de redusert Nærbøs ledelse til kun 1 mål. Lars Eggen Rismark våknet bak  i målet til Kolstad og var sterkt delaktig i at hjemmelaget kunne juble for ledelse for første gang i andre omgang med 6 minutter igjen på klokka. Heine Jensen måtte ty til en siste timeout for å prøve å finne tilbake til flyten fra tidligere. Kampen stod og vippet med et og to måls ledelse til hjemmelaget de siste minuttene.

Lars Sigve og Tord sørget for et perfekt puktum på kampen med en flott flyver i kampens siste sekund og sikret 1 poeng. Arkivbilde fra desember 2019
Tord satte sin straffe også i kveld – han har en treffprosent på 87,5 på straffer denne sesongen. Arkivbilde fra desember 2019

Kolstad misset i sitt siste forsøk, og Nærbø sikret et poeng med en glitrende flyver der bursdagsbarnet Tord satte ballen bak Lars Eggen Rismark etter målgivende fra Nærbøs beste i kveld Lars Sigve Hamre.

Jærbladet og Stavanger Aftenblad har dette å si om kampen. (abonnement)

Neste kamp blir NM-kampen hjemme mot FyllingenBergen om en uke, før det blir ny bortekamp i serien mot ØIF Arendal lørdag 10.10.