Kolstad-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Nærbø

Kolstad-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

På tur igjen….

Det er så vidt vi har fått trukket pusten etter søndagens grøsser av en cupkamp før det er klart for nye tøffe tak i REMA1000-ligaen. Morgendagens motstander er Kolstad i flotte Kolstad Arena.

Lars Sigve er vår toppscorer så langt – her forserer han Kolstads forsvar i desember i fjor

Kolstad har, som oss, svingt enormt i år. Svake resultat mot antatt svakere motstand, men fullt på høyde med lagene i toppen av tabellen har gitt en noe overraskende 9.plass etter fem kamper. Som Nærbø vant de sin fjerderundekamp i cupen på søndag  og er dermed også klar for kvartfinale.

Men først skal altså de to lagene møtes til seriekamp. Disse pleier som regel være tøffe bataljer som ender med seier til det laget som har hjemmebane. Det tenker Nærbø å gjøre noe med i morgen – for å få til det må hodet være skrudd på i 2×30, forsvaret stå til vanlig jærsk standard (altså steinhardt) og angrepsrekka må finne veien gjennom Kolstads forsvarsmur.

Det pleier smelle i begge forsvar når Nærbø og Kolstad møtes – som her under fjorårets hjemmekamp

Kampen sendes på Jærbladet/Direktesport (abonnement) klokken 18.00