Feide all tvil til side – Nærbø

Feide all tvil til side

For første gang på tolv år var det klart for et ekte lokaloppgjør i Nye Loen. Før kamen ble det spekulert i, med tanke på Nærbøs «av og på» omganger og Vikings gode resultater den siste tiden, om dette kom til å bli en jevn kamp.

Det ble det aldri. Hjemmelaget satte standarden i både forsvar og angrep med knallharde taklinger og fart. Viking ble fra starten av hengende etter og klarte aldri ta igjen forspranget til Nærbø. Det ble en kveld i Loen slik vi ønsker dem – skudd som traff på innsiden av stengene, forsvarsspill som resulterte i både redninger og kontringer og et publikum som løftet frem Nærbøspillerne (og hørtes ut som veldig mange flere enn de 200 de faktisk var).

Lars Sigve ble fortjent kåret til Nærbøs beste i kveld

Selv om Viking holdt følge i første del var det ikke tvil om at Nærbø ville ha sin første hjemmeseier denne kvelden. Det stod 17-11 til pause og endelig klarte Nærbøguttene å følge opp en god omgang med en tilsvarende. Andre omgang gav aldri, selv om Viking aldri gav opp, tvil om hvor seieren skulle ende. Og kvelden nådde sitt høydepunkt og publikums høyeste jubel når 16-år gamle Lars Eirik Larsen satte sitt første eliteseriemål. Tavla viste til slutt en solid 32-24 seier og dermed er all tvil om hvem som er best i regionen feid til side for denne gangen.

Historisk – 2004-modell Lars Eirik Larsen setter sitt første eliteseriemål!

Selv om kampprogrammet er tett er der faktisk en måned til Nærbø skal spille på hjemmebane igjen. Nå venter fire bortekamper på rad, inkludert cupkamp mot Halden, før vi tar imot Elverum 18.oktober.

Jærbladet og Stavanger Aftenblad har dette å si om lokaloppgjøret. (abonnement). Husk også Målklubben som ble presentert i pausen under kampen.