Fjellhammer-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Nærbø

Fjellhammer-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Søndagens tap mot Runar Sandefjord må nok kunne kalles en nedtur med tanke på førsteomgangen vi spilte. Nå er engang en håndballkamp 2×30 minutter og helgens kamp viste vi må være påskrudd i begge for å plukke poeng.

Nei, Ole mistet ikke hodet under kampen mot Runar Sandefjord 🙂 Det sitter trygt på der det skal og er med østover i morgen kveld

Allerede i morgen kveld får vi en ny sjanse – vi møter nyopprykkede Fjellhammer borte i Lørenskoghallen. Fjellhammer har klart kunststykket å ta turen fra 2.divisjon og opp til REMA1000-ligaen på kun 2 sesonger. Da 19/20-sesongen ble stoppet i mars toppet de 1.divisjonstabellen med 32 poeng.

Til nå har Fjellhammer spilt fire kamper av årets sesong – et klart tap mot Elverum, et knepent tap for Halden, et uavgjortresultat mot opprykksnabo Sandefjord og en sterk hjemmeseier mot Kolstad.

Om under 24 timer er vi på plass i Lørenskoghallen – klar til kamp og med et mål om å ta med oss hjem seieren før naboduellen mot Viking i Loen førstkommende søndag. Men før vi kommer så langt er det 2×30 påskrudde minutt mot Fjellhammer som gjelder. 

Theodor setter ballen forbi Runar Sandefjords keeper i søndagens kamp.

Du kan se kampen på Jærbladet/Direktesport onsdag kveld klokken 17.30 Husk at Direktesport nå kan lastes ned som App til AppleTV og på noen Smart-TV.