Klart for sesongens andre hjemmekamp – Nærbø

Klart for sesongens andre hjemmekamp

Etter en solid seier over SIF Håndball sist helg er vi klare for å returnere til REMA1000-ligaen. Søndagens motstander er Runar Sandefjord – et lag med solide tradisjoner i den øverste håndballdivisjonen. De siste to sesongers resultater mot dem kan kort oppsummeres med et ord; hjemmeseier. Nærbø har vunnet i Nye Loen, Runar Sandefjord har gått seirende ut av kampene i Runarhallen. 

Runar startet sesongen med tap mot seriefavoritt Elverum før det ble seier i bortekampen mot Halden og i naboduellen mot Sandefjord Håndball. Dermed kan de sette seg i bussen mot Nærbø vel vitende om at de fortsatt er best i hvalfangerbyen.

Arkivbilde fra hjemmekampen mot Runar Sandefjord i 2019

Om de blir best i Nye Loen gjenstår derimot å se – de siste to årene har de som nevnt reist tomhendte hjem igjen.  Nærbø hvilte flere av spillerne med mest spilletid i cupkampen mot SIF sist helg – det kan vise seg nyttig i møte med et godt samspillende Runarlag med en god keeper bakerst. 

Arkivbilde fra hjemmekampen mot Runar Sandefjord i 2019

Velkommen til de 200 på tribunene som har fått plass til kamp på søndag klokken 16. Vi håper dere lager like mye lyd som mot Drammen sist hjemmekamp.  Er du blant de som ikke har fått adgang til hallen under kampen kan du se den på Jærbladet via Direktesport (abonnement).  

Til dere som har fått adgang i hallen på søndag – husk Korona-vettreglene:

  • Hold deg hjemme om du føler deg syk.
  • Hold avstand til andre tilskuere – sitt kun på oppmerket plass. 1-meter regelen på tribunen gjelder også for familiemedlemmer.
  • Bruk spritstasjonene ved inngangene.
  • Følg instruksjonen til kampvertene.
  • Bruk trappene opp til tribunene. Ingen fra tribunene skal ned på spillerflata før, under eller etter kamp. Det gjelder også i pausen.
  • Bruk Vipps eller kort i kiosken.
  • Hold avstand også etter kampen, hold igjen så ikke alle går ned trappen samtidig. De som sitter på høyre side av glassburet bruker trappen mot skolen, de som sitter til venstre for glassburet bruker trappa mot parkeringsplassen.
Arkivbilde fra hjemmekampen mot Runar Sandefjord i 2019