Nærbø-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Nærbø

Nærbø-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Drammen startet som forventet med et offenstivt forsvar mot Nærbø i kveld – ikke så utgruppert som mot Sandefjord, men offensivt nok til at hjemmelaget slet voldsomt med å finne måter å bryte gjennom på. Etter 5-5 sa Drammen takk for seg og stakk fra, mens Nærbø slet i begge ender av banen. I angrep ble det stillestående og sidevis i stedet for rettvendt mot mål og i forsvar løp lettbente drammensere lett gjennom og gjorde arbeidsoppgavene til Vegard og Halvor-Elias helt bakerst vanskelige. Det virket som hverken Nærbølaget eller de 200 på tribunen hadde våknet helt til første hjemmekamp og Drammen kunne gå til pause med en 6-målsledelse, 12-18.

Lars Sigve ble Nærbøs toppscorer i dag med åtte mål

Kampen fortsatte i samme spor utover i andre omgang. Forsvaret til Drammen var fortsatt vanskelig å bryte gjennom, personlige feil og hull i eget forsvar gjorde at Drammen gled lenger og lenger fra på resultattavla – etter 7 minutt var forskjellen på hele ti mål. For å gjøre oppgaven til Nærbø enda vanskeligre hadde Sander Drange Heieren en god dag på jobben i DHKs mål og plukket flere 100% sjanser.

En timeout var nødvendig med en justering på eget forsvar og beskjed om å kjøle hodet litt – å score to mål i slengen er ikke fysisk mulig! Et mer offensivt forsvar fra Nærbø gjorde det vanskeligere for Drammen å sette fart, samtidig som Nærbøguttene løp inn 2-3 mål etter å ha snappet ballen.

Stemningen steg flere hakk i hallen og det hørtes ut som det var dobbelt så mange og vel så det som de 200 som var på plass. Nærbø traff på det meste, DHK begynner å stresse og gjøre feil. 15 sekund igjen og hjemmelaget reduserte med nok et mål, det stod 30-31 og Drammen mistet ballkontrollen i sitt siste angrep. Dessverre nådde aldri langpassningen med adresse Theodor helt frem og nok en gang går Nærbø av banen uten poeng mot Drammen.

Tord søker Ole inne på streken

Neste oppgave er cupkampen mot SIF i Stavanger på lørdag. Nå er det bare å nullstille og stille med blanke ark til den kampen. Neste seriekamp er hjemme mot Runar Sandefjord søndag 13.september.