Nærbø-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Nærbø
Nærbø-Drammen

Nærbø-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Velkommen tilbake til Nye Loen!

Lørdag kom vi hjem fra seriestarten i Bergen med en tremålsseier mot FyllingenBergen. Det var første gangen vi har gått seirende ut av en åpningskamp, og vi satser på å fortsette trenden mot Drammen HK hjemme i Loen i morgen. De er tippet blant medaljekandidatene og vi vet vi må et par hakk opp fra lørdagens kamp hvis vi skal stå igjen med 2 poeng i morgen også.  

Drammen serieåpne søndag med den solid 31-23 seier over nyopprykkede Sandefjord.  De stiller med et solid lag med bl.a. Sindre Aho som kom fra FyllingenBergen og venstrekant Alexander Westby fra Elverum. før årets sesong. På benken sitter (eller han står vel som regel) Kristian Kjelling som nylig har signert ny kontrakt for DHK. Han har en tendens til å dra noen ess frem fra treningsjakken når det trengs – som på søndag når han sendte laget ut i en ekstrem offensiv forsvarsformasjon mot Sandefjord. 

Det blir vanligvis tøffe tak i forsvar i REMA1000-ligaen. Arkivfoto fra fjorårets oppgjør mot DHK i Nye Loen

Siste hjemmekamp mot Drammen endte med et surt ettmålstap der vi misset på straffe etter fløyta var gått – og fortsatt er DHK eneste lag vi ikke har tatt poeng mot i REMA 1000-ligaen. Fikser vi det i morgen?

Vi vet vi kommer til å savne #fullhall, men vi håper dere som har fått tildelt billett gir lyd tilsvarende og gir #blodsnåttogjuling på tribunen så lover vi å gjøre det samme på banen! Velkommen tilbake til kamp i Loen!

For dere som ikke kan eller får komme på kamp i morgen vises den på Jærbladet via DirekteSport (abonnement). DirekteSport kan nå også lastes ned som app på AppleTV.